Closed User Groups

Over

Closed User Groups

Data snel en veilig uitwisselen tussen partijen met dezelfde informatievraag? Met Noord-IX creëer je Closed User Groups: een omgeving waar je – buiten het openbare internet om-  interconnecties maakt met andere partijen. Hiermee bouw je met klanten en businesspartners een eigen afgeschermde data-hub.

Een Closed User Group (CUG) is een omgeving voor meerdere partijen met een gemeenschappelijke informatievraag. Eén van de uitgangspunten hierbij is dat de verbinding niet via het openbare internet gaat. Denk aan verschillende partijen binnen het sociale domein die informatie willen delen.

Een afgeschermde verbinding

Met een CUG creëer je een veilige verbinding die afgeschermd is van het overige internetverkeer. Hiermee zorg je voor snelle en betrouwbare data-uitwisseling (ISO2700 gecertificeerd). En met DDFR als moderator kun je 100% op jouw CUG vertrouwen.

Met een CUG van Noord-IX heb je ook dit goed geregeld:

> De beste connectiviteit voor een vast bedrag per maand

> 24/7 monitoring

> Helpdesk en ondersteuning

> Lage latency-verbinding

> Ondersteuning bij het opzetten van BGP-koppelingen

> beheren van BGP-koppelingen

> Op de verbinding(en) kunnen eventueel aanvullende encryptiemethoden worden toegepast.

Waarom Noord-IX?

Onze kracht

  • De beste connectiviteit voor een vast bedrag per maand
  • 24/7 monitoring
  • Lage latency-verbinding

Wat we bieden

Voor wie

Industrie & groot MKB

Werken in de cloud, data uitwisselen met leveranciers, opdrachtgevers of business-partners? Met de Noord-IX zorg je voor betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen. Jouw eigen afgeschermde ‘fast lane’ waarop je ongestoord data kunt uitwisselen.


Overheden

Als gemeente, provincie of waterschap is data-uitwisseling key voor allerlei –kritische – bedrijfsprocessen. Met de Noord-IX poort beschik je over een platform dat je verschillende connectiviteitsoplossingen biedt om data veilig, snel en betrouwbaar van A naar B te brengen.


Sociaal Domein

Dagelijks wissel je gevoelige data uit met (zorg)partners, opdrachtgevers en leveranciers. Dit wil je zorgvuldig en veilig doen. Met Noord-IX beschik je over een platform dat oplossingen biedt voor jouw datavraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan een Closed User Group Sociaal Domein.

Gebruik maken van Noord-IX?

Aanmelden