Peering

Over

Peering

Via de Noord-IX maak je één-op-één connecties met andere partijen in Noord-Nederland én de rest van Nederland. Hiermee zijn wij zijn hét opstappunt waarmee je een uiterst snelle dataverbinding legt naar klanten, leveranciers en gebruikers.

Peering is dé manier om data op een snelle en kostenefficiënte manier uit te wisselen. Met peering beschik je over één geïsoleerde verbinding waarover je data veilig, snel en efficiënt uitwisselt met een andere partij. Resultaat: betere prestaties,  lagere kosten en lage latency. Uiteraard kun je deze connectie redundant maken.

 

Peering-database

Met Noord-IX beschik je ook over de mogelijkheid om opgenomen te worden in onze peering database. Zo kun je met alle andere partijen uit de NoordIX-database een peering-connectie opzetten. Uiteraard is het mogelijk om vanuit de Noord-IX met partijen over andere Exchanges te peeren.

Bekijk hier onze Peering policy

Members

Een actuele lijst met members op de Noord-IX internet exchange kun je hier vinden.

Met Noord-IX heb je dit goed geregeld:

> Wij leveren service van poort tot patchpaneel

> Betaal een vast bedrag per maand

> 24/7 monitoring

> De mogelijkheid om peering-connecties redundant te maken

> Helpdesk en ondersteuning

> Lagere connectiviteitskosten

> Lage latency

Waarom Noord-IX?

Onze kracht

  • Wij leveren service van poort tot patchpaneel
  • Betaal een vast bedrag per maand
  • 24/7 monitoring
  • Helpdesk en ondersteuning
  • Lagere connectiviteits kosten

Wat we bieden

Voor wie

Industrie & groot MKB

Werken in de cloud, data uitwisselen met leveranciers, opdrachtgevers of business-partners? Met de Noord-IX zorg je voor betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen. Jouw eigen afgeschermde ‘fast lane’ waarop je ongestoord data kunt uitwisselen.


Overheden

Als gemeente, provincie of waterschap is het uitwisselen van data key voor allerlei –kritische – processen. Met een Noord-IX poort heb je toegang tot een platform waarmee je data veilig, snel en betrouwbaar van A naar B brengt.


Sociaal Domein

Dagelijks wissel je gevoelige data uit met (zorg)partners, opdrachtgevers en leveranciers. Dit wil je zorgvuldig en veilig doen. Met Noord-IX beschik je over een platform dat maatwerkoplossingen biedt voor jouw datavraagstuk. Denk aan een aansluiting op de Noord-IX Closed User Group Sociaal Domein.

Gebruik maken van Noord-IX?

Aanmelden