Cloud Connectivity

Over

Cloud Connectivity

Noord-IX levert cloud connectivity naar providers zoals Google, Azure van Microsoft en AWS van Amazon. Vanuit onze datacenters in Leeuwarden bieden we je een highspeed en low latency verbinding. Hiermee haal jij het maximale uit jouw cloud-platform.

Als organisatie ben je steeds afhankelijker van data en applicaties in de cloud. Dan is een betrouwbare, low-latency verbinding met de cloud een ‘must have’ voor de soepele werking van processen en dienstverlening.

Een dedicated dataverbinding

Dankzij Cloud Connectivity van Noord-IX leg je een rechtstreekse, dedicated dataverbinding met de netwerken van Google, Amazon, Microsoft. En dat allemaal met één poort. Niet alleen heel betaalbaar – je ontlast hiermee ook je eigen internetverbinding.

 

Met Cloud Connectivity van Noord-IX heb je ook dit goed geregeld:

> Een directe private verbinding naar jouw cloudplatform

> De beste connectiviteit voor een vast bedrag per maand

> 24/7 monitoring

> Helpdesk en ondersteuning

> Low latency-verbinding

> Oplossingen voor hot & cold storage

Waarom Noord-IX?

Onze kracht

  • De beste connectiviteit voor een vast bedrag per maand
  • 24/7 monitoring: volg prestaties via ons online dashboard
  • Online helpdesk en ondersteuning
  • Low latency-verbinding
  • Connectiviteits-oplossingen voor hot & cold coldstorage

Wat we bieden

Voor wie

Industrie & groot MKB

Werken in de cloud, data uitwisselen met leveranciers, opdrachtgevers of business-partners? Met de Noord-IX zorg je voor betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen. Jouw eigen afgeschermde ‘fast lane’ waarop je ongestoord data kunt uitwisselen.


Overheden

Als gemeente, provincie of waterschap is het uitwisselen van data key voor allerlei –kritische – processen. Met een Noord-IX poort heb je toegang tot een platform waarmee je data veilig, snel en betrouwbaar van A naar B brengt.


Sociaal Domein

Dagelijks wissel je gevoelige data uit met (zorg)partners, opdrachtgevers en leveranciers. Dit wil je zorgvuldig en veilig doen. Met Noord-IX beschik je over een platform dat maatwerkoplossingen biedt voor jouw datavraagstuk. Denk aan een aansluiting op de Noord-IX Closed User Group Sociaal Domein.

Gebruik maken van Noord-IX?

Aanmelden