Data Transport

Over

Data Transport

Op zoek naar een betaalbare verbinding tussen het Noorden en de Randstad? Dan is de Noord-IX is hét perfecte opstappunt. Van 100 MB VLan tot een lichtpad voor 100 Gig: wij regelen het voor je.

Is jouw dienstverlening of bedrijfsproces afhankelijk van grote hoeveelheden data? En wil jij de mogelijkheid hebben om snel data uit te wisselen? Met klanten, gebruikers of business-partners – zonder afhankelijk te zijn van de reguliere internetverbinding? Dan biedt de Noord-IX je hierin volop mogelijkheden.

Redundant netwerk tussen Leeuwarden en Amsterdam

De Noord-IX beschikt over een redundant netwerk tussen Leeuwarden en Amsterdam met een capaciteit tot 1,6Terabyte. Vanuit dit core-netwerk zijn we in staat om verbindingen naar andere locaties te leggen. Afhankelijk van jouw datavraag richten we een verbinding voor je in waarmee je data van A naar B brengt.

> Betaal een vast bedrag per maand

> Helpdesk en ondersteuning

> Lagere connectiviteitskosten

> Lage latency

Waarom Noord-IX?

Onze kracht

  • Wij leveren service van poort tot patchpaneel
  • Betaal een vast bedrag per maand
  • 24/7 monitoring: volg prestaties via ons online dashboard
  • Online helpdesk en ondersteuning
  • Lagere connectiviteits kosten

Wat we bieden

Voor wie

Industrie & groot MKB

Werken in de cloud, data uitwisselen met leveranciers, opdrachtgevers of business-partners? Met de Noord-IX zorg je voor betrouwbare, snelle en veilige dataverbindingen. Jouw eigen afgeschermde ‘fast lane’ waarop je ongestoord data kunt uitwisselen.


Overheden

Als gemeente, provincie of waterschap is het uitwisselen van data key voor allerlei –kritische – processen. Met een Noord-IX poort heb je toegang tot een platform waarmee je data veilig, snel en betrouwbaar van A naar B brengt.


Sociaal Domein

Dagelijks wissel je gevoelige data uit met (zorg)partners, opdrachtgevers en leveranciers. Dit wil je zorgvuldig en veilig doen. Met Noord-IX beschik je over een platform dat maatwerkoplossingen biedt voor jouw datavraagstuk. Denk aan een aansluiting op de Noord-IX Closed User Group Sociaal Domein.

Gebruik maken van Noord-IX?

Aanmelden